Het restaurant:

U eet in een omgeving die uniek is in België: de plafonds zijn versierd met echte mozaïeken van ambachtslieden uit Marrakesh, die uit Marokko naar Brussel werden gebracht.

De Marokkaanse gastronomie:

U proeft het allerbeste van de Arabische en Marokkaanse keuken. Om te starten proeft u bijvoorbeeld de mezze du harem, daarna kiest u een overheerlijke couscous, tajine of grill en om af te sluiten geniet u van enkele gazellehoorntjes of briouats.

Daarna kunt u nog genieten van een Arabische thee of pousse-café, zoals een glaasje boukha of thibarine en dat alles in de authentieke, unieke sfeer van de medina in Marrakesh!

Gemakkelijk parkeren:

Van 18.30 u tot middernacht staat onze goed bewaakte privéparking gratis tot uw beschikking.

Levering aan huis:

Onze gastronomische keuken op uw eettafel thuis? Geen probleem! Onze bestelwagens leveren uw favoriete gerechten aan huis, slechts één tot anderhalf uur na uw bestelling kunt u thuis genieten.
Wij leveren aan huis in de volgende gemeenten: Oudergem, Brussel, Etterbeek, Evere, Vorst, Elsene, Sint-Jans-Molenbeek, Sint-Gillis, Sint-Joost-ten-Node, Schaarbeek, Ukkel, Watermaal-Bosvoorde, Sint-Lambrechts-Woluwe en Sint-Pieters-Woluwe.

Feestzaal:

De feestzaal op de eerste verdieping is geschikt voor ongeveer 50 personen en kunt u reserveren voor feestjes of een gezellige maaltijd met de hele familie.

Ligging:

La Medina bevindt zich te Brussel, tussen het Koninklijk Paleis, de kazernes van Etterbeek, het Flageyplein en de Europese wijk (Europees Parlement, Europese Commissie en het Jubelpark)..